Alparslan Group'tan Çiftçilere Muhtesem Showroom

Alparslan Group'tan Çiftçilere Muhtesem Showroom

Türkiye’nin önde gelen tarim araçlari üreticilerinden Erkunt Traktör, Alparslan Group is birliginde Gaziantep’te yeni bir bayi açti.

Türkiye’nin önde gelen tarim araçlari üreticilerinden Erkunt Traktör, Alparslan Group is birliginde Gaziantep’te yeni bir bayi açti. Erkunt Traktör’ün Gaziantep’teki yeni bayisi, 2 bin 500 metrekare açik alan ve 5 bin 500 metrekare kapali alanda kuruldu. Bayi tarim sektöründe faaliyet gösteren çiftçilere verilecek kapsamli hizmet ile tarimda elverisliligi arttirmak adina traktör ve benzeri araçlari satin alma yönünden kolay erisim, traktör servisi ve yedek parçalar konusunda kesintisiz hizmet sunmayi hedefliyor. Bayiinin açilisina Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Il Baskani Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskanvekili Hakan Aslansoy, Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan ve Alparslan Group Yönetim Kurulu Baskani Mesut Alparslan katildi.



“Alparslan ailesi 8 yildir Erkunt Traktör içerisinde 1. sirada”

Açilis töreninde konusan Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, Gaziantep’in tarim potansiyeline inandiklarini ve bu yeni bayi ile birlikte bölgedeki çiftçilere daha iyi hizmet vereceklerini belirtti.

Ayni zamanda tarim sektörüne olan destegin sürecegini ve yeni teknolojilerle donatilmis makinelerin çiftçilere büyük avantajlar saglayacagini vurgulayan Saylan, “Bugün 20 yillik Erkunt Traktör sürecimde gurur duyacagim noktalar oldu. 10 bininci traktörü ürettik, 50 bininci traktörü ürettik. Bunlar çok özel seylerdi. 3 bayiyle basladik, 100 bayiye çiktik. Bugün Türkiye genelinde 160 satis noktamiz var. Bugün de yine gurur duyabilecegimiz bir gün. Alparslan ailesi 8 yildir Erkunt Traktör içerisinde 1. sirada. Dolayisiyla ne kadar dogru bir aile ile çalistigimizin kaniti. Erkunt Traktör’ün en çok satildigi il Gaziantep ve ilçeleri. Dolayisiyla Gaziantep bizim için Erkunt’un kalesi. Açilisimiz hayirli olsun. 8. degil 18. kez birinciligini Alparslan Group ile burada kutlayalim insallah” dedi.



“Hedefimiz sektörün öncüsü olmak”

Firma olarak hedeflerinin sektörün öncüsü olmak oldugunu söyleyen Alparslan Group Yönetim Kurulu Baskani Mesut Alparslan, “Alparslan Group olarak 50 yildir bu yolculugumuzu devam ettiriyoruz. Bu hizmetleri size vermekten gurur duyuyoruz. Hayatin içerisinde ticaretin bir bayram yarisi olduguna, nesilden nesile aktarilan maddi ve manevi bir miras olduguna inaniyoruz. Yarim asirdir ticari faaliyetlerimiz ile bölge çiftçilerimizin her daim yaninda olduk. Bizden sonraki nesillerin de dededen miras kalan dürüstlük ilkesiyle perçinledigimiz meslegimizi devam ettireceklerine inancimiz tamdir. Tabii ki hepimizin asli görevi ülkemize, ekonomimize katki saglamak yani sira temellerimizin degerlerini korumak, birlikte öz geleneklerimizi koruyarak ilerlemek olmalidir. Hedefimiz sektörde öncü firmalardan biri olmak, kaliteli, sürdürülebilir gerçekçi ve yenilikçi projeler gelistirmektir” ifadelerini kullandi.

“Çiftçilerimize kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyoruz”

Açilisi gerçeklestirilen bayi ile ilgili bilgiler veren Alparslan Group Firma Yetkilisi Ayse Öztürk, “2 bin 500 metrekare açik alan, 5 bin 500 metrekare kapali alanda 2 kat servis, 1 kat showroom, 1 adet vip showroom 1 kat yönetim kati olmak üzere 5 kattan olusuyor. Burada çiftçilerimize satis, satis sonrasi ve kolay ulasilabilir yedek parça yönünden kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyoruz. Burada satilan traktörlerimiz ile çiftçilerimizin her zaman yanindayiz. Amacimiz çiftçilerimizle kol kola çalisabilmek ve onlari destekleyebilmek. Böyle bir seye Gaziantep’in ve Türkiye’nin ihtiyaci vardi. Bunu 50. yilimizda sunmak bizim için büyük bir gurur” seklinde konustu.



“Gaziantep’te pazar payimiz yüzde 20’lerin üstünde”

Gaziantep’teki pazar paylarinin yüzde 20’lerin üstünde oldugunu ve çiftçilerin satin almanin yani sira tüm hizmetlerden yararlanabilecekleri bir bayi açtiklarini vurgulayan Erkunt Traktör Satis Müdürü Emin Yigit Kosova, “Gaziantep çiftçisi Erkunt Traktörü yakindan taniyor. Gaziantep’te pazar payimiz yüzde 20’lerin üstünde ve en çok tercih edilen markalarin ilk 3’ü içerisindeyiz. Bu açilisini yaptigimiz yerde çiftçimiz istedigi her seyi elde etsin diye yapilmis bir alan. Çiftçimiz buraya geldiginde traktörünü satin alabildigi gibi tüm modelleri, mali islerle ilgili durumlarini, traktörle ilgili servis hizmetini burada gerçeklestirebiliyor. Bu alan Erkunt Traktörü almak isteyen, bu hizmetten yararlanmak isteyen çiftçilerimizin begenisine sunulmus bir yer” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile