Altepe Yıldırımlı Muhtarların Sıkıntılarını Dinledi

Altepe Yıldırımlı Muhtarların Sıkıntılarını Dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, katılımcı yönetim anlayışı kapsamında Yıldırımlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

  Başkan Recep Altepe , Büyükşehir Belediyesi ' nin son 14 ayda hayata geçirdiği projeleri anlatmak ve mahallelerde yaşanan meseleleri dinlemek için Yıldırım ilçesi sınırlarındaki mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenledi . Dobruca Tesisleri ' nde düzenlenen toplantıya , Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan , AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar , AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir , Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar , Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Vardar , Necmettin Şenocak ve Mustafa Altın , Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener , Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ile Yıldırım ilçesi sınırlarındaki mahalle muhtarları katıldı .
Altepe , başta 7 merkez ilçe olmak üzere Bursa ' yı bütünüyle ele aldıklarını söyledi . Kente göçle gelen vatandaşların büyük bölümünün Yıldırım ' a yerleşmesi sebebiyle özellikle bu bölgede beklentilerin çok fazla olduğunu hatırlatan Altepe , " Arabayatağı Mahallesi ' nin sorunları çözüme kavuşmadan Bursa ' nın sorunları çözülemez . Bu nedenle ' Sadece ana arterler Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda Hacivat Mahallesi ' nin sorunları bizi ilgilendirmez ' diyemeyiz . Bu anlayışla kentin her köşesinde çalışmalarımız sürüyor . Özellikle Yıldırım ilçesinde tarihi mirasın ayağa kaldırılması çalışmaları kapsamında Dökümhane Hamamı ve İncirli Hamamı ile ilgili restorasyon çalışmalarını başlattık . Bunun yanında özellikle ulaşımla ilgili büyük projeleri hayata geçiriyoruz . Bu dönem programda olmamasına rağmen , Bursaray Kestel hattı ile ilgili çalışmalarımızı da hızla sürdürüyoruz . Kısa bir zaman içinde kent merkeziyle birlikte Yıldırım ' ın da çehresinin değiştiğini hep birlikte göreceğiz " diye konuştu .
Altepe , tüm muhtarların mahallelerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı .
Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener , Büyükşehir Belediyesi ' nin Bursa genelinde önemli hizmetleri hayata geçirdiğini belirterek , Yıldırım ' a gösterdikleri ilgi sebebiyle de Altepe ve ekibine teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile