Altieylül'de Çocuklar Çok Mutlu

Altieylül'de Çocuklar Çok Mutlu

Altieylül Belediyesi’ne bagli Sultan Abdülhalid Han Gelisim Merkezi’nde 6 gün boyunca film gösteriminde 9 bin kisi agirlanirken, Hasan Can Kültür Merkezi’nde de tiyatro etkinliklerinde 29 Ocak tarihinden bu güne kadar 4 bin 500 kisiye hizmet verdi.

Baskan Avci: Çocuklarimizin mutlulugu her seyden daha önemli

Altieylül Belediyesi yariyil etkinlikleri dolu dolu geçiyor. Altieylül’de çocuklarin ve gençlerin mutlu olmasi için sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket ettiklerini ifade eden Baskan Avci, “Çocuklarimizin mutlulugu her seyden önemli. Yapmis oldugumuz etkinliklerle tatil boyunca güzel vakit geçirmeleri için ekibimizle birlikte hareket ettik. Tiyatro etkinliklerimiz 3 Subat tarihine kadar Hasan Can Kültür Merkezi’nde ve buz pateni pisti eglencesi de 18 Mart tarihine kadar Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde devam edecek” dedi.

Altieylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde çocuklara ve yetiskinlere sinema etkinliklerinin ardindan 3 Subat tarihine kadar Hasan Can Kültür Merkezi’nde sürecek olan tiyatro etkinlikleriyle çocuklar ve aileleri dolu dolu bir yariyil tatili geçiriyor.

Çocuklar ve gençler buz patenini sevdi

Sinema ve tiyatro etkinliklerinin yani sira Altieylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nin bahçesine kurulan buz pateni pistinde de 19 Ocak tarihinden bugüne kadar 4 bin 500 kisiye hizmet verirken, buz pateni pisti 18 Mart tarihine kadar çocuklara ve gençlere açik kalacak.

Vatandaslar belediyenin yapmis oldugu faaliyetlerden memnun

Gösteri sonunda düsüncelerini paylasan veliler ve çocuklar, etkinlikten duyduklari memnuniyeti ifade ederek Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci’ya ve ekibine tesekkür ettiler. Buz pateni, sinema ve tiyatro etkinlikleriyle güzel bir yariyil tatili geçirdiklerini ifade eden veliler, “Okullarin yariyil tatiline girmesiyle birlikte dolu dolu yapilan etkinliklerle çocuklarimiz mutlu bir yariyil talini geçirme firsati buldu. Altieylül Belediye Baskanimiz Hasan Avci’ya bizlere ve çocuklarimiza bu denli güzel bir organizasyon hazirladiklari için tesekkür ederiz. Çocuklarimiz buz pistinde kayma deneyimi yasarken sinema ve tiyatro etkinlikleriyle de zaman geçirme firsati buldu” diye konustu.

Çocuklar ve gençler aileleriyle dolu dolu zaman geçirdi

Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, "Vatandaslarimiz için personelimizle birlikte var gücümüzle çalisiyoruz. Yariyil etkinlikleri çerçevesinde 2. Gündogan Mahallesi yer alan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde 1 hafta boyunca sinema etkinligimizle çocuklarimizi ve ailelerini agirlamanin mutlulugunu yasadik.

Baskan Avci: Tiyatro etkinliklerimiz 3 Subat tarihine kadar devam edecek

Yariyil tatilinin ikinci haftasinda da Belediyemize bagli Hasan Can Kültür Merkezi’nde tiyatro etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklarimiza ve yetiskinlere hitap edecek olan tiyatro etkinlikleri 3 Subat Cumartesi günü son bulacak. Sosyal ve Eser Belediyeciligi anlayisiyla hareket etmis oldugumuz Altieylül’de tatil boyunca çocuklarimiz aileleriyle birlikte vakit geçirme firsati buldu” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile