Altıeylül Master Eylem Planı Projesi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Altıeylül Master Eylem Planı Projesi" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje sayesinde ilçedeki hayvancılığın master planının çıkarılacağını belirten Kafaoğlu, hayvancılık sektörün ilçe için çok önemli olduğunu söyledi.

Belediyelerin sadece sosyal faaliyetle anılmaması gerektiğini ve vatandaşların her türlü sorunlarına cevap vermesi gerektiğini aktaran Kafaoğlu, şunları kaydetti:
"Belediyecilik anlayışımızda bizim katılımcı belediyecilik var. Yapacağımız faaliyetlerinde ilgili paydaşların katılımını sağlamaya gayret gösteriyoruz. Altıeylül ilçesinin kırsal alanı oldukça geniş. 13 mahalle merkezde, 81 mahalle kırsalımızda var ama 86 mahalleye bağlı 26 mahallemiz daha var. Belediyemiz 107 mahalleye hizmet götürüyor. Hayvancılık sektörü bizim ilçemiz için önemli. Hayvancılıkta ilçemiz geniş coğrafyaya sahip. Hayvancılık master planını çıkartarak gelecekte hayvancılık ile ilgili çalışmalar yapacak, herkese kaynak oluşturmak ve süt sığırcılığıyla uğraşan aileler ve işletmelerin eğitimi arttırmak istiyoruz. Sosyo-ekonomik olarak yerel ve bölgesel kalkınmaya destek vermek için bu projeyi gerçekleştiriyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile