Altın Eldivene Altın Ödül

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak, Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Küçük Minikler Ferdi Boks Şampiyonası'nda 52 kiloda altın madalya kazanan Yasin Aydın'ın altın ile ödüllendirdi.

  Amasya ' nın Suluova ilçesinde faaliyet gösteren Çeltek Serhatspor Kulübü Boks Takımı sporcusu olan Yasin Aydın ile turnuvaya katılan takım sporcularını , teknik heyet ve yöneticileri ağırlayan Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak , başarılı sporcuları tebrik etti ve altın hediye etti .
Çeltek Madeni İlköğretim Okulu ' nda öğrenim gören ve 7 . sınıfa geçen Yasin Aydın , boks sporuna bir yıl önce başladığını ve katıldığı ilk turnuvada altın madalya alarak büyük sevinç yaşadığını belirtti .
Kulüplerinin henüz bir yıl önce kurulduğunu ve söz konusu turnuvaya kendi imkanları ve mahalle sakinlerinin desteğiyle gittiklerini belirten Çeltek Serhat Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hanefi , 10 sporcusu bulunan kulüplerinin imkansızlıklara rağmen yaşatacaklarını ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışacaklarını kaydetti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile