Altin Emlak Erzurum Temsilciligi Açildi

Altin Emlak Erzurum Temsilciligi Açildi

Türkiye genelinde 25 ilde 100’ü askin temsilciligi ile faaliyet gösteren Altin Emlak’in Erzurum Temsilciligi açildi.

Girisimci Elif Özcan tarafindan Yakutiye’de açilan Altin Emlak Erzurum Temsilciligi genis portföy ve profesyonel danisman kadrosu ile hizmet vermeye basladi.

Açilis konusmasinda konusan Altin Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacikli, “Erzurum’da yeni bir temsilcilik açiyor olmanin mutlulugu yasiyoruz. Yerli ve köklü bir firma olarak 24 yili geride birakiyoruz. Yenilenen teknolojik altyapimiz, sektöre deger katan egitimlerimiz, Türkiye genelinde büyüyen temsilci agimiz ile sektörümün parlayan yildizi olmaya devam ediyoruz. Danisman modelli yeni stratejilerimiz, mobil ilan altyapimiz, dijital pazarlama platformlarimiz ile teknoloji odakli en iyi emlak pazarlama firmasiyiz” dedi.

Erzurum Temsilcisi Elif Özcan ise “Gayrimenkul sektöründe nitelikli girisimcilerin yer almasi gerektigine olan inancimiz ile sehrimize Altin Emlak markasini kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Profesyonel kadromuz, sehir merkezindeki ofisimiz ve genis portföy agimiz ile müsterilerimize hizmet vermeye basladik. Erzurum’da kiralama ve satis hizmetlerinin yani sira yatirim danismanligi, proje gelistirme, pazarlama ve satis, mülk yönetim hizmetlerimiz ile emlakçiligin deger buldugu bir strateji izleyecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile