Altin Kaçakçilarina Yönelik 'Ayar-2' Operasyonu

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Van’da altin kaçakçiligina yönelik düzenlenen ’Ayar-2’ operasyonunda bir aracin içerisinde yapilan aramada 88 kilogram yabanci menseli kaçak külçe altin ele geçirildigini ve 1 süphelinin yakalandigini duyurdu.

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Van’da Altin Kaçakçiligina yönelik düzenlenen “Ayar-2” operasyonunda bir aracin içerisinde yapilan aramada 88 kilogram yabanci menseli kaçak külçe altin ele geçirildigini bildirdi. Yerlikaya, operasyon sonucu piyasa degeri yaklasik 215 milyon Türk lirasi olan kaçak külçe altinlara el konuldugunu ifade etti.

Van Cumhuriyet Bassavciligi ve Il Emniyet Müdürlügü koordinesinde, Van Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügünce yapilan operasyonda, Edremit ilçesinde bir aracin içerisinde yapilan aramada zula yapilarak gizlenmis halde, her biri 1 kilogram agirliginda olan 24 ayar 88 adet kaçak altin ele geçirildigi ifade edilirken operasyonda 1 süpheli yakalandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile