Altın Portakal Ferrarili Kortej

Altın Portakal Ferrarili Kortej

Antalya’da bu yıl 49’cusu düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal film festivali kortejine katılan ünlü konuklar halkı 2013 model lüks Ferrarilerin üzerinden selamlayacak.

Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu, Türk sinemasını kucaklayan, yüzünü uluslararası arenaya dönen, Türkiye’nin en uzun soluklu film festivali Altın Portakal Film Festivali’ne destek sunmaktan onur duyduklarını belirtti.

Portakal’a sundukları maddi desteğin yanında, araba tutkunlarının hayallerini süsleyen 2013 model Ferrarilerin Altın Portakal’ın bu yılki ünlü konukları için tahsis edileceğini belirten Ahmet Sakızoğlu, “sanatçılarımızı kortej geçişinde lüks Ferrarilerden halkı selamlarken görmeyi çok arzu ediyoruz” dedi.

Altın Portakal’ın kent kültürüne kazandırdığı artı değeri övgüye değer bulduklarını vurgulayan Sakızoğlu, bir Antalya firması olarak, ticaret ve sanayi kuruluşlarını, Antalyalı işadamlarını, Türkiye’nin en önemli ve en büyük kültür - sanat organizasyonu Altın Portakal’a katkı sunmaya davet ettiğini söyledi.

ALTIN PORTAKAL’DA SİNEMA DOLU GÜNLER
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal 6-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geleneksel festival korteji, gala gösterimleri, sinema söyleşileri, özel gösterimler, Türkiye Mizah Zirvesi, paneller, sergiler, atölye çalışmaları, sanatçı halk buluşmaları, açık hava sinemaları, söyleşiler ve sosyal sorumluluk projeleriyle kentin dört bir yanına heyecan yayan Altın Portakal, dolu dolu programıyla, festival izleyicilerine bu yıl da sinema dolu günler yaşatacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile