Altindag'a 12 Yeni Park

Altindag'a 12 Yeni Park

Altindag’a son 2,5 yilda 30 yeni park kazandiran Altindag Belediyesi, ilçeye 12 yeni park daha kazandirmak için kollari sivadi.

Altindag Belediyesi ilçeye yepyeni ve yemyesil parklar kazandiriyor. Parklarin ve yesil alanlarin çok önemli yatirimlar oldugunu belirten Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Göreve geldigimiz günden bugüne Altindag’a her biri bakimli, tertemiz ve güvenli 30 park kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Ayrica Altindag’daki tüm parklarin her mevsim güzel ve kullanisli olmasi için gayret gösteriyor, eski parklarin revizyonuna da çok önem veriyoruz” dedi.



“Herkesin içini açan parklar olmasi en büyük temennimiz”

Yapimlarina baslanan 12 yeni park ve revize edilen parklar, yapildiklari mahallelerde simdiden büyük sevinçle karsilandi. Baskan Balci yapimlari devam eden ve revizyon gerçeklestirilen parklar hakkinda su bilgileri verdi:

“Parklarimiz Günesevler 11’inci cadde, Cahit Zarifoglu Gençlik Merkezi içi, Siteler kavsak, Battalgazi Mahallesi 24350 ada içi, Battalgazi Mahallesi 21880 ada içi, Yildiztepe Mahallesi 23747 ada içi, Örnek Mahallesi Kosuyolu yani, Besikkaya Mahallesi, Önder Mahallesi Selçuk Caddesi, Günesevler Mahallesi Celal Esat Arseven Caddesi, Karapürçek Mahallesi 22956 ada içi ve Karapürçek Mahallesi Çevre Yolu adreslerinde yapiliyor. Bazilarinin yapiminda son asamaya gelindi, bazilarinin yapimlari ise hizla devam ediyor. Bir an önce mahalle sakinlerimizin hizmetine açmak için canla basla çalisiyoruz. Ayrica hali hazirda bulunan Köroglu Parki ve Cemre Parki’ni da mahalle sakinlerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre yeniden düzenliyoruz. Parklarimizin her yastan mahalle sakinini sevgiyle kucaklamasi, çocuklarin nese içinde kosup oynayabilecegi, yesil alanlari ve bitki gruplariyla herkesin içini açan parklar olmasi en büyük temennimiz.”

Daha yesil Altindag

Daha yesil bir Altindag için çalismaya devam edeceklerini ve ne gerekiyorsa yapacaklarini da söyleyen Baskan Balci, “Altindagli hemsehrilerimizin aileleriyle birlikte sosyallesebilecegi alanlar olusturmak için çalismaya devam edecegiz. Altindag’in Ankara’nin en yesil ilçesi olmasi için çalismalarimiz devam edecek. Parklarimiz ve yesil alanlarimiz herkese, tüm Altindagli kardeslerimize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile