Altındağ Belediyesi Bisiklet Parkı Hizmete Açıldı

Ankara‘nın Altındağ ilçesinde yapılan Bisiklet Parkı, törenle hizmete açıldı.

Altındağlı kadınlara bisiklet kullanma alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan parkla birlikte Karapürçek Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi de hizmete girdi. Park ve merkezin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Milletvekilleri Ahmet İyimaya, Tülay Selamoğlu, Nurdan Şanlı, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Ak Parti Altındağ İlçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programında TRT ses

sanatçısı Barış Akpınar‘ın türküleriyle eğlenen Altındağlılar, Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi kadınların halk oyunları gösterisiyle coştular.

Bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Hemen her ay birkaç tesisin açılışını yapıyoruz. Altındağlılar bu açılışlara alıştı. İstiyoruz ki daha fazla vatandaşımız bu tesislerden faydalansın. O nedenle her mahalleye bu tür tesisler açmaya çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Bisiklet Parkı ise, bu tesisler arasında farklı olanı. Altındağlı kadınlara bisiklet kullanma alışkanlığı kazandırmak için bu tesisi açtık. Özel tasarım bisikletler aldık. Umarım tüm kadınlar bu tesisten

faydalanır" dedi. 2005 yılından bu yana birçok tesisi Altındağ‘a kazandırdıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, yaz ayları boyunca açılışların devam edeceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ise, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesislerin açılışına katılıp, Başkan Tiryaki‘nin bu heyecanına ortak olmak istediğini söyleyerek, "60 yıldır ihmal edilen Altındağ‘a son 7 yıldır iyi hizmetler yapılıyor ve vatandaş bunun karşılığını veriyor" dedi.

Açılış sonrasında Bisiklet Parkı‘nı gezen milletvekillerinden Haluk İpek ve Ahmet İyimaya, özel tasarım bisikletlerle de tur attı. Başkan Tiryaki‘nin de eşlik ettiği gezide ilginç anlar yaşandı. Kadınların da bisiklete bindiği parkta kadınların ve çocukların neşesi görülmeye değerdi. Misafirlerine Karapürçek Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi‘ni de gezdiren Başkan Tiryaki, merkezde yürütülecek faaliyetler hakkında da bilgi verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile