Altindag Belediyesi Depremzede Çocuklara Tiyatro Oyunu Düzenledi

Altindag Belediyesi Depremzede Çocuklara Tiyatro Oyunu Düzenledi

Ankara Altindag Belediyesi, depremden etkilenen depremzede çocuklara moral olabilmesi için Oynasin da büyüsün’ adli tiyatro oyunu düzenlendi.

Kahramanmaras Pazarcik ve Elbistan’da meydana gelen depremlerin ardindan Ankara’ya gelen depremzede çocuklara yönelik tiyatro düzenlendi.

Altindag Belediyesi Yildiztepe Kütüphanesinde düzenlenen ‘Oynasin da büyüsün’ adli çocuk tiyatrosu ile depremzede çocuklara moral oldu. Altindag Belediyesinde Tiyatro yönetmeni Ishak Ikincitekül, depremzede ailelerini ve çocuklari agirladiklarini belirterek, “Oynasin da büyüsün’ adli çocuk oyunumuzu sergiledik onlara. 11 sehirden insan vardi bugün. Çocuklarin psikolojilerinin yerine gelmesi için en önemli seylerden bir tanesi oyun oynamak. Çocuk her hâlükarda oyun oynar çünkü o kendini ifade etme seklidir. Oyunumuzun konusu da bunu anlatiyor. Onlarla güzel bir etkinlik yaptik. Çocuklar bir araya geldiler. Yasamis olduklari stresi bir an olsun sildiler. Ne kadar mutlu olduklarini gördük” dedi.

“Onlarin gözündeki isiltiyi görüyor olmak bizi çok etkiledi”

Altindag Belediyesi tiyatro oyuncusu Hürkan Batun Dönmez, gönüllü olarak deprem bölgesinden gelen depremzedelere oyun oynadiklarini ifade ederek, “ Kahramanmaras’tan baslayarak Altindag Belediyesinin moral ekibi olarak onlari da ziyaret etmeyi, tüm illeri de gezmeyi düsünüyoruz. Bizim için çok degerli bir etkinlikti bu. Onlarin gözündeki isiltiyi görüyor olmak bizi çok etkiledi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile