Altindag'da Musiki Gecesi

Altindag'da Musiki Gecesi

Zeki Müren, Altindag’da sarkilariyla anildi. Altindag Belediyesi Türk Sanat Müzigi korosu, “Zeki Müren Sarkilari” programiyla sanatseverlerin kulaklarinin pasini sildi.

Altindag’da musiki dolu bir gece yasandi. Türk Sanat Müzigi sanatçisi Zeki Müren, Altindag Belediyesi’nin Sef Cengiz Taskent yönetimindeki Türk Sanat Müzigi korosunun söyledigi sarkilarla anildi. Altindag Belediye Baskani Asim Balci’nin da katildigi “Zeki Müren Sarkilari” gecesine musikiseverler büyük ilgi gösterdi.

“Sanatin yasi yok”

Gecede Zeki Müren sarkilari hep bir agizdan söylendi. Altindag Belediyesi Kadin Egitim ve Kültür Merkezi üyelerinin olusturdugu koro, kulaklarin pasini silerken, dinleyiciler de duygu dolu dakikalar yasadi. Altindagli kadinlardan olusan koronun basarisina sahit olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirten Baskan Asim Balci “Koromuz Kadin Egitim ve Kültür Merkezlerine üye, her yastan Altindagli kadinlardan olusuyor. Haftanin belirli günlerinde geliyor, derslere katiliyor, emek veriyor ve sarkilari en iyi sekilde söyleyebilmek için çalisiyorlar. Bu çabalari, istekleri ve basarili performanslari için hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bu gece hepsi birbirinden iyiydi. Sanatin yasi yok. Insan isterse her yasta bir seyleri basarabilir. Koro sefine ve tüm degerli koro üyelerine, bize böylesine duygu yüklü ve güzel bir gece yasattiklari için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile