Altindaglilar ALTINBIS'i Çok Sevdi

Altindaglilar ALTINBIS'i Çok Sevdi

Baskent Millet Bahçesi’nde hizmet vermeye baslayan Akilli Bisiklet Sistemi (ALTINBIS), baskentlilerin gözdesi oldu. ALTINBIS, 3 ayda 7 bin aktif üye sayisina ulasti.

Teknolojik yeniliklerin öncüsü Altindag Belediyesi tarafindan hayata geçirilen dijital bisiklet kiralama sistemi "ALTINBIS” kullanicilarin büyük begenisini topladi. ALTINBIS uygulamasinin aktif üye sayisi ise 7 bine ulasti. Uygulamanin kisa sürede büyük ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarini ifade eden Altindag Belediye Baskani Asim Balci, "Altindag’i her bakimdan öne çikarmak için teknolojiyi yakindan takip ediyor ve tüm yenilikçi gelismeleri Altindag’da hayata geçirmeye çalisiyoruz. Millet Bahçesi’nde bisiklet kiralayip gezme uygulamasi, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyordu. Hem islemleri kolaylastirmak hem de yogunlugu biraz olsun hafifletmek için kiralama islemini dijital platforma tasidik. Çok dogru bir is yaptigimizi simdi daha iyi anliyoruz. Uygulama büyük ilgi gördü. Vatandaslarin hem hayati kolaylasti, hem de zaman kazandirdi" dedi.



ALTINBIS’le kiralama çok kolay

Uygulama sayesinde alanda bisiklet kiralamak isteyen vatandaslar, kaç adet bisiklet oldugunu, kaç tanesinin hareket halinde oldugunu ve kaç tanesinin kiralanmaya müsait oldugunu cep telefonlarindan görebiliyor. Kiralama asamasindan sonra ise kullanim süresini ve bakiyesini yine cep telefonundan takip edebiliyor. Uygulama ayrica bisikleti kiralayan kisinin bir ariza durumunu yine cep telefonundan çevrimiçi olarak bildirebilmesine imkan taniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile