Altindaglilar Konya'da

Altindaglilar Konya'da

Altindag Belediyesi tarafindan düzenlenen kültür gezileri devam ediyor. Her geçen gün yeni rotalar eklenen geziler, Altindagli vatandaslarin büyük begenisini topluyor.

Altindagli kadinlardan sonra Altindagli erkekler de düzenlenen kültür gezileri kapsaminda Konya’da maneviyat dolu bir geziye çikti. Altindagli vatandaslar, Japon Parki’nda yapilan kahvaltinin ardindan Mevlana Müzesi, Sems Tebrizi Türbesi, Alaaddin Camii, Sultanlar Türbesi, Sultanlar Namazgâhi, II. Kiliçaslan Köskü, Ince Minareli Medrese, Karatay Medresesi, Mevlana Caddesi, Alaaddin Bulvari ve Sille’yi gezdi. Altindagli vatandaslar geziden güzel anilar ve büyük memnuniyetle döndü.

Geziler devam edecek

Altindagli vatandaslar için kültürel ve turistik gezilerin devam edecegini söyleyen Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, “Altindagli kadinlarimizdan sonra erkekleri de Konya’da maneviyat dolu bir geziye çikardik. Gez dünyayi, gör Konya’yi demisler. Biz de Altindag’da herkesin Konya’yi yakindan görmesi ve gezmesi için Altindagli vatandaslarimizi kafileler halinde Konya’ya götürdük. Herkes çok memnun. Ilerleyen günlerde baska sehirler de rotamiza eklenecek. Gezilerimiz tüm hiziyla devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile