Altinordu Belediye Baskani Ulas Tepe Görevi Devraldi

Altinordu Belediye Baskani Ulas Tepe Görevi Devraldi

Ordu’nun Altinordu ilçesinde 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonucunda baskanliga seçilen Ulas Tepe, gerçeklesen devir teslim töreniyle görevini devraldi.

31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde Altinordu Belediye Baskani seçilen Ulas Tepe, görevi bir önceki dönem Belediye Baskani Askin Tören’den devraldi. Önceki dönem Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, Baskan Ulas Tepe’yi Belediye Binasi giris kapisinin önünde karsilayarak çiçek ve hediye takdim etti.

Belediye Baskanligi makaminda düzenlenen devir töreninde konusan önceki dönem Belediye Baskani Askin Tören, Ulas Tepe’yi tebrik ederek, “Ayni onuru ben 5 yil önce, halkimizin takdiri ile hizmet ederek buldum. Bu onuru bugün degerli baskanimiza devretmenin sahsen kendi adima mutlulugunu yasiyorum. Inaniyorum ki bu bir bayrak ve hizmet yarisidir, kendileri aldigi yerden çok daha ileriye tasiyacaktir. Halkimizin karari, basimizin tacidir” görevinde basarilar diledi.

Altinordu Belediye Baskani Ulas Tepe ise, görev süreleri boyunca çalisacaklarini belirterek, “Çok demokratik, olgunluk içerisinde bir yerel seçim kampanyasi yürüttük, emegi geçenlere tesekkür ediyorum. 5 yil boyunca sehrimize güzel hizmetler yaptiniz, Allah razi olsun. Buralar bir bayrak degisim yerler, bugün hemserilerimiz takdir etti ve tercihleri bizden yana oldu. insallah biz de burada hemserilerimizin bize verdigi yetki süresince kötüyü iyi çevirmek için var gücümüzle çalisacagiz” seklinde konustu.

Baskanlik makaminda düzenlenen programin ardindan Belediye Baskani Ulas Tepe, hizmet binasi önünde bekleyen kalabaliga hitap etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile