Altinordu'da 23 Nisan Coskusu Yasandi

Altinordu'da 23 Nisan Coskusu Yasandi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi, bir haftadan bu yana sürdürdügü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarini sürdürdü. Akyazi Sahili’nde bulunan ücretsiz otopark alaninda gerçeklestirilen çocuk festivaline binlerce kisi katildi.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan kutlamalara katilanlara Türk bayragi, Atatürk baskili tisört, balon ve pamuk seker gibi sürpriz hediyeler dagitildi. Birçok etkinligin gerçeklestigi festival alaninda çocuklar doyasiya eglendi.

Tek bir güne ve etkinlige sigdirilan siradan bir bayram kutlamasi gerçeklestirmediklerini ifade eden Altinordu Belediye Baskani Ulas Tepe, “Milli bayramlarimizi coskuyla kutlama konusundaki hassasiyetimizi dile getirmis, seçim döneminde de sözünü vermistik. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutlulugunu sevgili kardeslerimle ve aileleriyle birlikte yasiyor ve paylasiyoruz. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügümüze bagli ekiplerimiz bir haftadan bu yana kirsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere farkli mahallerimizde yürüttügü farkli etkinliklerle sehrimizdeki her çocuga ulasmaya ve bayram coskusunu yasatmaya çalisiyor. Bir haftalik programimizda bugün coskuyu zirveye çikardik. Çocuk festivalimize binlerce kisi katildi.

Etkinliklerimiz tam bir festival havasinda geçti. Katilim gösteren, coskumuza ortak olan herkese tesekkür ediyorum. Tüm dünya çocuklarina bu bayrami armagan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman ecdadimizi saygi ve minnetle aniyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz kutlu olsun” diye konustu.

Vatandaslar ise coskulu bir etkinlik yasadiklarini belirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile