Altinordu'da Çiftçilere 452 Bin Adet Fide Destegi

Altinordu'da Çiftçilere 452 Bin Adet Fide Destegi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan çiftçilere verilen fide destegi devam ediyor. Belediye Baskani Askin Tören, ilçe genelindeki çiftçilere bu yil 452 bin adet sebze fide dagitimi yapacaklarini söyledi.

Altinordu Belediyesi tarafindan üreticilere destek olmak ve tarimsal üretimi tesvik etmek amaciyla sebze fidesi destegini sürdürüyor. Belediye Baskani Askin Tören’in ‘üreten, kendi kendine yeten sehir’ parolasiyla hayata geçirdigi projelerden biri olan ücretsiz sebze fideleri, belediyenin Tarimsal Hizmetle Müdürlügü ekipleri tarafindan çiftçilere mahallelerinde ulastiriliyor. Belediye tarafindan bu yil toplamda 452 bin salatalik, domates, biber ve patlican fideleri teslim edilecek.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, üretici ve çiftçilerin yaninda olduklarini söyledi.

Baskan Tören, “Üreten ve kendi kendine yeten sehir hedefimiz ve Altinordu üretsin destek bizden parolamizla üreticilerimizle, çiftçilerimizle dayanisma halinde olmak onlara katki vermek adina ücretsiz sebze fidesi dagitimlarimizi baslattik. Tarimsal üretimi tesvik etmek, üreticilerimize destek olmak ve daha çok insanimizi üretime katmak için geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu sene de yine yüzbinlerce sebze fidesini toprakla bulusturuyoruz. Altinordu’muzun verimli topraklarini ekip diken, üreten çiftçilerimize, topragini Isleyen eli öpülesi annelerimize, biber, patlican, domates ve salatalik fidelerimizi teslim etmeye devam ediyoruz. Fideleri toprakla bulusturan, eken ve diken kiymetli üreticilerimize, üreten sehir kimligimize katki ve destek veren hemserilerimize, üreticilerimize tesekkür ediyorum. Hayirli, bereketli olsun” dedi.

Üreticiler ise fide dagitimindan duyduklari memnuniyet dile getirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile