Altınordu Kulübü 90 Yaşında

Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, "Altınordu, temsil ettiği değerlerle hedefini, Avrupa'nın en önemli ülkelerinde en önemli kulüpleriyle yarışmak olarak belirleyen bir kulüptür" dedi.

Görücüoğlu, Altınordu Kulübü'nün 90| kuruluş yıl dönümü nedeniyle Tarihi Havagazı Fabrikası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Altınordu İzmir'in geleceği olduğunu belirterek, "Altınordu, temsil ettiği değerlerle hedefini, Avrupa'nın en önemli ülkelerinde en önemli kulüpleriyle yarışmak olarak belirleyen bir kulüptür. Bu kulübün bu noktalara gelmesinde yüzlerce, binlerce kişinin emekleri var. 90| yılımızı kutladığımız bu günde hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Altınordu Kulübü Dernek Başkanı Salih Mertan da 90| yıl dönümünü geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Kırmızısını, atalarımızın Cumhuriyetimiz için döktüğü kanlarından, laciverdini Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızın yüreklerindeki çelikten alan kulübümüz, bugün 100| yılına doğru büyük bir adım daha atıyor. Bir üyesi ve bir neferi olmaktan her zaman büyük onur duyduğum Altınordu Kulübü, Cumhuriyetimizin canlı tarihi ve ilk kulübüdür."
Yurt dışında bulunduğu için kutlamaya katılamayan Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan da, yaptığı açıklamada, Altınordu armasının her gün daha yukarıya taşınması yolunda büyük bir heyecan ve şevkle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Bu armayı bugünlere kadar getiren çok değerli büyüklerine teşekkür eden Özkan "Güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle, kulübümüzün 90| kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Saat 19.23'te havai fişek gösterisiyle başlayan törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaşayan en eski futbolculardan Mateo Vitali ve Memduh Gezer ile Sait Altınordu'nun eşi Nimet Ayhan Altınordu'ya birer plaket takdim edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile