Altinordu Sokaklarin Çehresi Degisiyor

Altinordu Sokaklarin Çehresi Degisiyor

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan sehir merkezindeki sokaklarda yenileme çalismalari devam ediyor. Altyapi çalismalari tamamlanan sokaklar, yenileme ve isiklandirma çalismalari ile vatandaslarin hizmetine sunuluyor.

Altinordu ilçesinin en eski mahallelerinden olan Düz Mahalle, tamamlanan çalismalarin ardindan estetik görünüme kavustu. Altyapi sorunlari nedeniyle 5 yil öncesine kadar su baskinlarinin yasandigi mahallede altyapi sorunu tamamen çözülürken, yapilan sokak sagliklastirma çalismalariyla yeni bir görünüme kavustu. Tüm çalismalarin ardindan uygulanan isiklandirma çalismalari ile mahallenin sokaklari estetik bir görünüme kavustu.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, “Kent kimligi ve geleneksel dokunun yasatilmasi öncelikli sokak sagliklastirma çalismalarimiz ile hem mahalle sakinlerimizi saglikli bir altyapiya kavusturuyor, hem de konforlu ve modern, ayni zamanda Altinordu’muzun dogal güzelligi ile uyumlu estetik sokaklar ile mahallelerimiz yepyeni bir çehreye kavusuyor. Sehrimizin tarihi sokaklari basta olmak üzere, dokuya, siluete uygun modern ayni zamanda kent kimligi ve estetigi öncelikli çalismalarimizla marka sehir hedefimize emin adimlarla ilerliyoruz. Altinordu’muzu bölgesinin yildizi parlayan sehri yapma kararliligi ile çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Düz Mahalle esnafi ve vatandaslar ise yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, örnek bir çalisma oldugunu söylediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile