Altinova Belediye Baskani Fazlaca Görevine Basladi

Altinova Belediye Baskani Fazlaca Görevine Basladi

31 Mart Yerel seçimlerinde Altinova Belediye Baskanligini kazanan Yasemin Fazlaca, mazbatasini alarak görevine basladi.

Yasemin Fazlaca, Altinova Belediyesi Hizmet binasi önünde kurban kesip, dua edilmesinin ardindan Altinova Belediye Baskan Vekili Bilal Ok’tan görevi devraldi. Baskan Yasemin Fazlaca, yaptigi konusmada, “Geçmiste emegi olan, çalisan belediye baskanimiz Metin Oral ve ekibine, tüm personele tesekkür ediyorum. Insallah biz de onlardan aldigimiz bayragi daha ileri noktalara tasiyacagiz. Altinova’miza hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Altinova Belediye Baskan Vekili Bilal Ok ise, “Hemserisi olarak devir-teslim bana düstügü için mutluyum. Yasemin Hanim’i tebrik ediyor, basarilar diliyorum. Allah hayirli ugurlu etsin” dedi.

“Altinova Belediyesi bize emanet”

Baskan Fazlaca ise konusmasini söyle sürdürdü: "Bu kutlu görevi devralirken bir kez daha belirtmek isterim ki halkimizi memnun etmek için gece gündüz demeden çalisacagiz. Yapacagimiz islerle, projelerimizle Altinova’miz için çok çalisacagiz. 20 yillik Belediye Baskanimiz Metin Oral’a bir kez daha tesekkür ederiz. Emaneti, emanetimizdir."

Devir teslim törenine CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Il Baskani Erdem Doganci, CHP Altinova Ilçe Baskani Cemalettin Kiliç, önceki dönem Altinova Belediye Baskani Kemal Gülbahar, il genel ve belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile