Altinova'da Firinlara Ramazan Denetimi

Altinova'da Firinlara Ramazan Denetimi

Yalova Altinova Belediyesi Zabita Amirligine bagli ekipler, Ramazan ayinda esnaf ile vatandasin daha iyi sartlarda bulusturulmasi amaciyla kontrollerini araliksiz sürdürüyor.

Altinova Belediyesi, Ramazan Ayi nedeniyle ilçede basta firinlar olmak üzere pasta ve tatli imalathanelerine yönelik denetimlerini arttirdi.

"Araliksiz devam edecek"

Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, vatandaslarin saglikli ve uygun gramajli ekmek tüketebilmesi adina rutin olarak sürdürdügü kontrollerini Ramazan ayi dolayisiyla siklastirdi. Firinlari denetleyen ekipler, isletmeleri temizlik, ruhsat, hijyen kurallarina uygunluk ve ürün gramaji konusunda incelemelerde bulunuyor. Altinova Belediyesi Zabita Amiri Ilker Gülbahar, özellikle ramazan ayinda tüketimi artan gidalara yönelik kontrollerin araliksiz devam edecegini belirtti.



"Saglik her seyin üzerinde"

Insan sagliginin her seyin üzerinde oldugunu dile getiren Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, "Halk sagligi bizim için en öncelikli konularin basinda gelmektedir. Bunun disinda vatandaslarimizin tüketici haklari da son derece titiz bir sekilde kontrol edilmektedir. Vatandaslarimizin menfaatlerine olan bu tür uygulamalarimiz devam edecektir" dedi.



"Ramazan ayinda da teyakkuzdayiz”

Ramazan ayinin gelmesi ile denetimleri arttirdiklarini ifade eden Baskan Oral, “Vatandaslarimizin saglikli, hijyenik bir ortamda gönül rahatligiyla alisveris yapmalari için her an görevimizin basindayiz. Halkimizin sagligi ve güvenliginin yani sira halkin ekonomisinin de takipçisiyiz. Zabita Amirligine bagli tüm ekiplerimiz Ramazan ayinda da teyakkuzda. Esnafimiza da duyarliliklarindan dolayi tesekkür ederim" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile