Altınova'da Kilittaş Döşemesi Rüyakent'e Ulaştı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, belediye tarafından sürdürülen cadde ve sokakların yenilenmesi çalışmaları süratle ilerliyor.

Altınova Belediyesi tarafından yaptırılan kilit taş çalışmaları İskele mevkiinde bulunan Rüyakent sitesine ulaştığı gözleniyor. Konuyla ilgili görüşlerinin aldığımız Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Önceki günlerde ihalesi yapılan 8500 metrekarelik kilit taş döşemesinin sonuna gelindiği ve Deniz Kent 3. ada ile Palmiye Sitesinden sonra Rüyakent sitesinde bu çalışmanın son bulacağını kaydetti.
Sürer, "Altınova'mızda en elzem sorunumuz olan yollar için 40.000 metrekarelik Satıh kaplama asfalt ile 26.000 metrekarelik sıcak asfalt ihalesi yapıldı ve bu çalışmalarımız 20 gün içerisinde tamamlanacaktır. Arıtmamızın ileri ve son safhası olan derin deşarj (Arıtılan suyun denizin 1350 metre ilerisine boşaltılması) Tespit edilen değeri 5. milyon TL olan ihalenin yapılması aşamasına gelinmiştir. İskele ve Karakoç arasında parke taş döşeme yol yapımının ikinci etabına başlanmış ve kışa kadar üçüncü etap ile birlikte tamamı bitirilecektir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile