Altınova'da Yelkenlilere Rüzgar Engeli

Altınova'da Yelkenlilere Rüzgar Engeli

Balıkesir'in Ayvalık'a bağlı Altınova Belediyesi tarafından bu yıl 5

Balıkesir'in Ayvalık'a bağlı Altınova Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Altın Kumsal Kültür ve Turizm Günleri etkinliklerinin son gününde sportif gösteriler yapmak üzere beldenin Sahil mevkiine gelen yelkenciler, rüzgarın azizliğine uğradı.
Altınova Belediyesince her yıl düzenlenen Altın Kumsal Kültür ve Turizm Günleri'nin beşincisinde son günü sahil iskele meydanındaki limanda toplanan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü'ne bağlı küçük yelkenciler gösteri için geldikleri sahilde rüzgarın esmemesi üzerine sahilde bekleyenlere gösterilerini sunamadılar.
Festival etkinlikleri kapsamında Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü'ne ait bot ile çekilerek geçit yapan yelkencilere surf ve optimistçiler de katıldılar. Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı, "Her yıl olduğu gibi başkanımız Asım Sürer'in davetlisi olarak iskele limana geldik. Fakat şansımıza bir gün evvel olan rüzgarı bulamadık Kaan Yüksel, Kerem Urul, Selen Erdoğan, Ayberk Çılgın, Yiğit Kaya, Bora Erdoğan, Sercan Çalışkan'dan oluşan ekibimiz gösterilerini yapamadan Ayvalık'a döndüler. Başkanımız Asım Sürer, Altınova'da ender görülen bu limandan faydalanmamız ve burada yelken ihtisas kulübünün şubesini açmak için bizlere yardımcı olacağının sözünü verdi. Umuyoruz ve diliyoruz ki, bu talebimiz gelecek sezona yetişecektir" dedi.
Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı'nın ardından, Altınova Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi, Volkan Evren katılımcı yelkencilere hediyelerini ve madalyalarını verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile