Altinova'ya 4 Bin Metrekarelik Park

Altinova'ya 4 Bin Metrekarelik Park

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Altinova Orta Mahalle, Selale Sokak ve Kale Sokak kesisimindeki 4 bin metre kare alanda yilin ilk park yapimina basladi.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Altinova Orta Mahalle, Selale Sokak ve Kale Sokak kesisiminde bulunan 4 bin metrekare arazi üzerinde yeni bir parkin yapimina basladi.

Semt parki alanindaki otlar temizlendi, arazi zemini düzeltildi. Kamyonlarla getirilen temiz toprak is makineleriyle zemine serilerek, parkin tesviyesi tamamlandi. Bordür taslariyla da parkin sinirlari belirlendi.

“Ilçeye yeni park”

Sulama ve aydinlatma çalismalarinin ardindan, yeni park projesinde de diger parklarda oldugu gibi, yürüyüs yollari, pergoleler, oturma gruplari, çocuk oyun gruplari ve spor aletleri yer alacak. Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, çalismalarin tamamlanmasinin ardindan, peyzaj çalismalariyla yesillendirilecek yeni bir semt parkini ilçe sakinlerine hediye edecek. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Altinova Orta Mahalle, Selale Sokak ve Kale Sokak kesisimindeki 4 bin metre kare alanda yapimina basladigi semt parkini, kisa bir sürede vatandaslarin hizmetine sunacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile