ALTSO'da Kadin Girisimciler Kurulu'ndan 'Stres Ve Öfke' Semineri

ALTSO'da Kadin Girisimciler Kurulu'ndan 'Stres Ve Öfke' Semineri

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (ALTSO) "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" konulu seminer düzenlendi. Profesyonel Yasam Koçu Mustafa Sahin, “Stres yasamimizin bir ürünüdür, kaçinilmazdir, kisiseldir. Stresin tamamen yok olmasi, yasamin son bulmasiyla mümkündür” dedi.

ALTSO Kadin Girisimciler Kurulu öncülügünde ALTSO ev sahipliginde "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" semineri gerçeklestirildi.

ALTSO Konferans Salonu’ndaki seminere ALTSO Baskani Eray Erdem, ALTSO Meclis Baskani Mehmet Kural, ALTSO Kadin Girisimciler Kurulu Icra Komitesi Baskani Ayse Uysal, ALTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Seminerin açilis konusmasini yapna ALTSO Kadin Girisimciler Kurulu Icra Komitesi Baskani Ayse Uysal, kadin girisimciliginin gelismesi için çalismalar yürüttüklerini belirterek, ALTSO Baskani Eray Erdem’e girisimcilige verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti. Uysal’in konusmasinin ardindan ise Profesyonel Yasam Koçu Mustafa Sahin sunumunu yapti.

“Stres kaçinilmazdir”

Seminerde stres kavraminin özelliklerini açiklayan Sahin, hayatta stresin kaçinilmaz oldugunu söyledi.

Sahin, “Stres yasamimizin bir ürünüdür, kaçinilmazdir, kisiseldir. Stresin tamamen yok olmasi, yasamin son bulmasiyla mümkündür. Kisiye göre olumlu veya olumsuz duygular olusturur. Cinsiyete göre ve meslek gruplarina göre farklilik gösterir” dedi.

’Neden öfkeleniyorum?’ sorusunun da cevabini veren Sahin, “Neden öfkeleniyoruz. Bunun açiklamasini su sekilde yapabiliriz. Profesyonel bir bakis açisina sahip degilizdir. Kendimizi tam olarak ifade edemiyoruz. Degersiz hissediyoruz. Anlayamadigimiz, açiklayamadigimiz ve yasayamadigimiz duygularin patlamasini yasiyoruz. Bulundugumuz yerden, buradaki sartlardan mutlu degilizdir ve acisini kendimizden ve baskalarindan çikariyoruzdur” diye konustu.

Seminerin sonunda Sahin, katilimcilardan gelen sorulari yanitladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile