ALTSO'dan ALKÜ Arastirma Hastanesine Yogun Bakim Ünitesi

ALTSO'dan ALKÜ Arastirma Hastanesine Yogun Bakim Ünitesi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Baskani Eray Erdem, ALTSO öncülügünde Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne yapilacak olan yogun bakim ünitesi için Antalya Valisi Hulusi Sahin ile protokol imzaladi.

Protokol töreninde, Antalya Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen ile Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Yilmaz Güler de hazir bulundu. Protokol töreni sonrasi açiklama yapan ALTSO Baskani Erdem, Alanya ekonomisi için yapilan çalismalarin yani sira toplumu ilgilendiren sorunlarin çözümü için de çalistiklarini ifade etti.

“Sorumlulugumuzun farkindayiz”

Baskan Erdem, imzalanan protokolle ilgili açiklamalarinda sunlari ifade etti:

“Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne yapmayi taahhüt ettigimiz, her yastan insana hizmet edecek yogun bakim ünitesi için Antalya Valimiz Sayin Hulusi Sahin ile protokol imzaladik. Bashekimimiz Doç. Dr. Yilmaz Güler ile Antalya Il Saglik Müdürümüz Uzm. Dr. Evren Ekingen’in de yer aldigi protokol töreninde, yogun bakim ünitesini hizli bir sekilde hastanemize kazandiracagimizi ifade ettik. Odamiz öncülügünde çok sayida hayirseverin de destek verecegi yogun bakim ünitesi; hastanemizde olusan yogunlugu bir nebze olsun azaltip, nitelikli saglik hizmetine de büyük katki sunacaktir. Alanya ekonomimiz için yaptigimiz çalismalarin yani sira ALTSO olarak vatandaslarimiz için de sorumlulugumuzun farkindayiz. Alanya’miz yararina yapilacak her çalismaya, Alanya’mizi kalkindiracak her projede elimizi tasin altina koymaya devam edecegiz.”

Antalya Valisi Hulusi Sahin ise yogun bakim ünitesinin yapimini üstlenen Baskan Erdem’e tesekkür ederek, “ALTSO Baskanimiz Eray Erdem’e çok tesekkür ediyorum. Insallah hizli bir sekilde yogun bakim ünitesini hastanemize kazandiracagiz” dedi.

Antalya Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen ile Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Yilmaz Güler de Baskan Erdem’e yogun bakim ünitesi için tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile