Altso'dan Üyelerine Avukatlık Desteği

ANTALYA - Alanya'da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine her çarşamba ve cuma günleri hukuk danışmanlığı hizmeti verilecek.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yaptığı açıklamada, hukuk danışmanlığı hizmeti uygulamasını hizmet binasında başlattıklarını söyledi.

Göreve seçilmeden önce söz verdikleri gibi oda üyelerine avukat desteği vereceklerini söyleyen Şahin, "Avujkatlar üyelerin ticari faaliyetlerinde karşılaşabilecekleri mevzuatlardan kaynaklanacak sorun ve ihtilaflarının çözümü hakkında bilgiler vermek üzere cuma gününden itibaren her hafta çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında üyelerimizin hizmetinde olacak" dedi.

Üye odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Şahin, hizmetlerden faydalanmak isteyen üyelerinin ALTSO'yu arayarak randevu alabileceğini kaydetti.

Ankara'da açılacak Alanya ofisiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü ve kısa süre içerisinde faaliyete geçireceklerini bildiren Şahin, yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu kaynakla alınan cenaze aracı için de prosedürlerin kısa sürede biteceğini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile