ALTSO Ile Alanya Üniversitesinden Indirim Protokolü

ALTSO Ile Alanya Üniversitesinden Indirim Protokolü

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Baskani Eray Erdem ile Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner arasinda ALTSO üyelerini, birinci derece yakinlarini ve oda çalisanlarini kapsayan indirim protokolü imzalandi.

ALTSO ile Alanya Üniversitesi arasinda lisansüstü programlarini kapsayan indirim protokolü imzalandi. Protokol töreninde konusan Baskan Erdem, “Egitim çalismalarina büyük önem veriyoruz. ALKÜ’nün ardindan, Alanya Üniversitesi ile de protokol imzaladik. Alanya’miza hayirli ugurlu olsun” dedi.



“Odamiza ve Alanya’miza hayirli ugurlu olsun”

Törende konusan ALTSO Baskani Eray Erdem, ALKÜ ve Alanya Üniversitesi ile gerçeklestirdikleri egitim çalismalarina bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, sunlari söyledi:

“Alanya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner ile odamizda bir araya gelerek, lisansüstü programlarini kapsayan indirim protokolünü imzaladik. Protokolümüz kapsaminda; üyelerimiz ve birinci derece yakinlari, oda çalisanlarimiz Alanya Üniversitesi Lisansüstü Programlarina kayit yaptirirken oda kimlik kartlarini göstererek yüzde 50 indirimden yararlanabileceklerdir. Üyelerimizin akademik olarak da kendilerini yenilemelerine, gelistirmelerine imkan saglayacak egitim çalismalarina büyük önem veriyoruz. Basta Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner olmak üzere üniversitemizin akademik kadrosuna ve emegi geçen arkadaslarimiza protokol için çok tesekkür ediyorum. Odamiza ve Alanya’miza hayirli ugurlu olsun.”

“Yüzde 50 indirim uygulayacagiz”

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner ise ALTSO ile is birligine gitmekten büyük memnuniyet duyduklarini ifade etti.

Rektör Güner, “ALTSO üyeleri ve personellerine protokolümüz kapsaminda yüzde 50 indirim uygulayacagiz. Hem ALTSO için hem üniversitemiz için güzel bir protokol. Egitime gönül vermis insanlari bir nebze olsun desteklemis olacagiz. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile