Amasya'da Hortumun Arasinda Kalan Çocuklar Konustu Açiklamasi 'Çok Korktuk'

Amasya'da Hortumun Arasinda Kalan Çocuklar Konustu Açiklamasi 'Çok Korktuk'

Amasya’nin Gümüshaciköy ilçesinde tarlada çikan hortumun arasinda kalan iki çocuk yasadiklari korku dolu o anlari anlatti. Sanliurfali Hividar ve Berfin, o sirada çok korktuklarini söyledi.

Ilçeye bagli Çetmi köyündeki sogan tarlalarina çalismak için Sanliurfa’dan gelen mevsimlik tarim isçisi ailelerin çocuklari olan Hividar Kosta (9) ve Berfin Gümüs’ün (7), bir anda çikan hortumun içinde kaldigi anlar yürekleri agizlara getirdi. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasina yansidi.

Sogan tarlasinda hizla dönen hortum önüne çikan her seyi sürükledi. Çocuklarin hizla dönen hortumun arasindan güçlükle kurtuldu. Dehset dolu o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Yasadiklari korku dolu anlari anlatan Hividar Kosta, “Gölgelikte oturuyorduk. Bir anda rüzgar çikti. Sonra hortumun içine girdik. Zor kurtulduk” dedi.

Berfin Gümüs de “Hortum bir anda çikti. Çok korktuk” diye konustu.

Tarlada mola verdikleri sirada hortumla burun buruna geldiklerini anlatan Ali Çaliskan (54) ise “Çocuklarin çigliklarini duyduk. Dönüp baktigimizda kimisi yerde kimisi uzaklasiyordu. Ne yapacagimizi sasirdik. Hortum uzun süre havada dolandi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile