Amasya'da Yöneticiler Ve Vatandaslar Bayramlasti

Amasya'da Yöneticiler Ve Vatandaslar Bayramlasti

Amasya’da yöneticiler ve vatandaslar Sultan II. Bayezid Camii’nde bayramlasti. Vali Yilmaz Doruk ve beraberindeki protokol üyeleri, kilinan bayram namazinin ardindan vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni kutladi.

Ramazan ayini geride birakarak huzur içinde bayrama ulasmanin mutlulugunun yasandigini belirten Vali Doruk, “Ramazan Bayrami ve sonrasinda da Ramazan-i Serif’in manevi atmosferini ayni sekilde devam ettirmeli darginlik, kirginlik, kin ve nefretin yerine sevgiyi, saygiyi, hosgörüyü, dostlugu ve kardesligi düstur edinmeliyiz” dedi.

Birlik ile beraberligin zirveye ulastigi bu özel günlerde büyükleri ziyaret ederek hayir dualarinin alinmasina, küçüklere sevgi ve sefkatle yaklasarak onlarin bayram sevincine ortak olunmasina isaret eden Doruk, “Basta kiymetli Amasyali hemserilerimin olmak üzere aziz milletimiz ve Islam aleminin mübarek Ramazan Bayramini tebrik ediyor, bayramin tüm insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum” diye konustu.

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk Ipek, Garnizon Komutani Tuggeneral Kemal Çakiroglu, Belediye Baskani Turgay Sevindi ile Müftü Durmus Ayvaz, halkin bayramini tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile