Amasya Üniversitesi'nde 'Söz Ögrencilerde' Uygulamasi Baslatildi

Amasya Üniversitesi'nde 'Söz Ögrencilerde' Uygulamasi Baslatildi

Amasya Üniversitesi’nde ögrencilerin düsünce ve karsilasilan sorunlarinin çözümüne yönelik ‘Söz ögrencilerde’ baslikli uygulama baslatildi. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakki Turabi, ögrencilerini makaminda konuk ederek görüs alisverisinde bulundu.

Uygulamanin ilkine kalite elçileri, kalite temsilcileri ve kalite kulübü üyeleri katildi.

Fakülte ve yüksekokullardaki arkadaslariyla bir araya gelen kulüp üyeleri not ettikleri istek, öneri, sikayetleri Rektör Turabi ile paylasti.

Görüsmede akademisyenlerin tutumu, sinif ortamlarinin düzenlenmesi, ulasim, temizlik hizmetleri, fakültelere giris alanlari, bölümlerdeki materyal eksiklikleri, kantin ürün fiyatlari, yesil alanlarin kullaniminin yayginlastirilmasi gibi konular ele alindi.

Kapisinin ögrencilerine her zaman açik olduguna isaret eden Prof. Dr. Turabi, “Üniversitemizin kalite politikalarini, stratejik amaç ve hedeflerini sürekli ve çok yönlü sürdürdügümüz çalismalari ögrencilerimizin görüsleri, talepleri de dikkate alinarak düzenlenme gayretindeyiz. Üniversitemizde kalite ile ilgili çalismalari yürüterek yerleskelerimizden topladiklari bilgileri bizlerle paylasan ögrencilerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile