Amasya Valisi Masatli KYK Yurtlarinda Incelemelerde Bulundu

Amasya Valisi Mustafa Masatli, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldi.

KYK'ya bagli Ipekköy ve Yesilirmak ögrenci yurtlarini ziyaret eden Vali Masatli, üniversitelerin egitime baslamasi ile yüksekögrenim yurtlarindaki kayit süreçlerini yerinde görerek yurtlardaki odalar, lavabolar, yemekhaneler, ortak kullanim alanlari ve sosyal donatilarda incelemelerde bulundu.

Masatli, burada yaptigi açiklamada, üniversitelere yerlesen tüm ögrencileri tebrik ederek, basarilar diledi.

Yurtlarda ögrencileri en iyi sekilde misafir edebilmek için gerekli tüm hazirliklari yaptiklarini anlatan Masatli, sunlari kaydetti:

"Ailelerimiz gönül rahatligiyla evlatlarini buradaki görevlilerimize emanet ederek memleketlerine dönebilirler. Onlarin saglik ve güven içinde Amasya’mizda egitimlerini sürdürmeleri için ilgili kurumlarimiz her türlü tedbiri almaktadir. Ayrica gençlerimizi her türlü kötü aliskanliklardan ve yasa disi örgütlerden korumak için emniyet güçlerimiz de büyük bir hassasiyetle çalismalarini sürdürmektedir. Yurtlarimizda ayrica salgin tedbirleri gözetilerek, hijyenik sekilde detayli temizlik yapilmistir. Yurtlarimizda ayrica henüz asilarini yaptirmayan ya da eksik olan ögrencilerimize Saglik Müdürlügümüz tarafindan yerinde asilama yapilacaktir. Siz gençlerimizden ricamiz egitiminizi saglikla sürdürebilmek için asilarinizi yaptirmanizdir. Buradan ayrica ilimizde henüz yurtlara yerlesememis ögrencilerimize barinma konusunda gerekli destegi verecegimizi de bir kez daha ifade etmek isterim."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile