Amasyali Ögrencilerin Bayram Harçliklari Filistin'e

Amasyali Ögrencilerin Bayram Harçliklari Filistin'e

Amasya’da ortaokul ögrencisi çocuklar Ramazan Bayrami’nda topladiklari bayram harçliklarini Filistin’e göndermek için biriktirdi. Yürekleri isitan kampanyada toplanan yardim parasi 5 bin TL’yi buldu.

Seyhcui Sehit Aziz Saglam Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri, Israil’in Gazze’ye düzenledigi saldirilarda magdur olan Filistinli halki için Ramazan ayinda gerçeklestirdikleri yardim kampanyasinda toplanan 5 bin TL’yi Amasya Müftülügüne teslim etmisti. Kampanyayi Ramazan Bayrami’nda da sürdüren yardimsever ögrenciler bayram harçliklarini biriktirdi. Davul ve maniler esliginde ögrencilerden toplanan para bedeli 5 bin TL’yi buldu. Yardim parasi okul yönetimine verildi.



“Bayram harçliklarimiz Gazzeli kardeslerimize”

“Pamuk eller ceplere, bayram harçliklarimiz Gazzeli kardeslerimize” sloganiyla davul çalip para toplayan ögrenci Ali Kelci, “Toplanan paralari Gazze’deki Filistinli kardeslerimize gönderecegiz” dedi.

Seyma Susehirli, kampanyaya katilmaktan mutluluk duydugunu belirtti.

Ögrencilerine, velilerine ve ögretmen arkadaslarina tesekkür okul müdürü Ayla Keskiner ise insanlik draminin yasandigi Filistin’deki acilarin son bulmasini dilediklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile