Serginin açilisina, Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyhekim Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögretim Üyesi Mehmet Mermer, Psikiyatri Klinigi Sorumlu Hekimi Doç Dr. Ikbal Inanli, AMATEM Klinigi Sor. Doç. Dr. Erdinç Çiçek, hizmet baskanlari ile birlikte danisanlara resim egitimi veren Selçuklu Halk Egitim Müdürlügü kurs ögretmenleri katildi.
Serginin açilisinda konusan Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, AMATEM’in özel emek ve fedakârlik gerektiren bir klinik oldugunu ifade ederek, “Beyhekim Egitim ve Arastirma Hastanemiz özellikle psikiyatri ve AMATEM Klinigi ile sehrimiz ve bölgemiz adina çok önemli bir rol üstlenmektedir. Üstlendigi bu sorumlulugu basari ile yerine getiren klinigimizi ilerleyen aylarda açilisini gerçeklestirecegimiz 80 yatak kapasiteli AMATEM binamiz ile daha da güçlendirerek çok daha özellikli isler yapilmasini saglayacagiz. Bu klinigimiz hem sehrimize hem de bölgemize hizmet sunacak modern bir klinik olacak. Yeni binamizda bagimlilikla mücadele anlaminda çok daha büyük etkinlikler yapilabilecektir. Bagimlilik ile mücadele tüm birimleri ilgilendiren bir birliktelik gerektiriyor. Bu anlamda ilimizdeki tüm kurumlarimiz her anlamda gerekli destegi bizlere sagliyorlar. Bu mücadeleye hep birlikte devam edecegiz” dedi.
Beyhekim Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögretim Üyesi Mehmet Mermer de AMATEM’de yapilan tedavilerin basari oraninin oldukça yüksek oldugunu vurgulayarak, “Deger verilmek çiktilari ile ortaya konulan bir durumdur. Bugün burada hem danisanlarimiz hem de çalisanlarimiz açisindan verilen degerin karsiligini ortaya koyabilmenin onurunu tasiyoruz" ifadelerini kullandi.
AMATEM Klinigi Sorumlusu Doç. Dr. Erdinç Çiçek ise “Danisanlarimizin sanata ilgileri arttikça, yasamlari degisiyor ve çok mutlu oluyorlar. Tedavisi tamamlanan danisanlarimiz burada kazandiklari hobiler ile kötü aliskanliklardan uzak duruyorlar" seklinde konustu.
AMATEM'de Ögrendiklerini Sergide Bulusturdular
Konya’da Beyhekim Egitim ve Arastirma Hastanesi AMATEM Kliniginde tedavi gören danisanlarin aldiklari egitimlerin ardindan yaptiklari resimler, açilisan sergi ile ziyaretçilerin begenisine sunuldu.



















