Amatör Spor Kulüplerine 750 Bin TL'lik Destek

Amatör Spor Kulüplerine 750 Bin TL'lik Destek

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, amatör spor kulüplerine bu yil 750 bin TL’lik nakit destegi sagladiklarini belirterek, tesislesme noktasinda da önemli adimlar attiklarini belirtti.

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, ilçede bulunan amatör spor kulübü baskan, yönetici ve teknik heyetleri ile bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende’de gerçeklestirilen bulusmaya Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Malkoç, KASKF Baskani Murat Aydin, Körfez Belediye Baskan Yardimcisi Osman Yurt, Körfez Kulüpler Birligi Baskani Tarik Gürgen, ilçedeki amatör spor kulüplerinin baskan ve yöneticileri katildi.



"Güzel projelere imza atiyoruz"

Toplantida konusan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Malkoç, Körfez’de kulüplere yapilan destegin önemli oldugunu vurgulayarak, "Körfez Belediyemiz ile birlikte güzel projelere imza atiyoruz. Baskanimiz da bütün organizasyonlarimiza destek veriyor. Bu anlamda kendisine ve ekibine tesekkür ediyorum" dedi.



"2 milyon TL’lik destek saglamis olacagiz"

Amatör spor kulüplerinin yaninda olmayi sürdüreceklerini belirten Baskan Sener Sögüt, "Bu yil 750 bin TL’lik destek sunacagiz. Toplamda göreve geldigimiz günden bu yana da 2 milyon TL’lik destek saglamis olacagiz. Bu harcadigimiz paralar bosa gitmiyor, Körfez’in çocuklarinin sporla daha fazla vakit harcamasi için kullaniliyor. Bu destegi verirken hiç tereddüt etmedik, bundan sonra da etmeyecegiz. Çocuklarimizin spora daha da kolay ulasimi için ilçe genelindeki tesis sayisini da artiriyoruz. Geçtigimiz günlerde Esentepe-Kuzey Spor Tesisi için temel atma töreni gerçeklestirdik. Mahallelerimizde ayni modelde tesisler olusturacagiz. Güney Mahallesi Kapali Spor Salonu için de ihalemizi gerçeklestiriyoruz. Bütçemizde en büyük gençlere yönelik yatirimlarimiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile