Ambulans Soförlerine Zorlu Sürüs Egitimi Verildi

Ambulans Soförlerine Zorlu Sürüs Egitimi Verildi

Hastalarin güvenli bir sekilde naklini saglamak için Düzce’de ambulans soförlerine sürüs egitimi verildi. 4 gün boyunca egitim alan soförler zorlu parkurlari basari ile tamamladi.

Düzce Il Saglik Müdürlügü kent genelinde hastalarin naklini daha hizli ve daha güvenli saglayabilmek için ambulans soförlerine egitime aldirdi. Il Ambulans Servisi Bashekimligince belirlenen egitimde bir çok konuda teorik egitimler verildi.

4 gün boyunca egitim alan ambulans soförleri daha sonra zorlu parkurda sürüs egitimi aldi. 23 soför zorlu parkuru basari ile tamamladi.

Egitimler ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Il Ambulans Servisi Bashekimi Aysenaz Özcan, “4 gün boyunca arkadaslarimiza ambulanslari daha güvenli, hizli kullanimi, vatandaslarimizin trafik güvenligini korumak için egitim veriyoruz. Personelimiz 2 gün teorik 2 günde pratik egitimi aldilar” dedi.



“Ilk defa Düzce’de yapiyoruz”

Ambulans sürüs güvenligi egitim sorumlusu Süleyman Yavuz, “Bu egitimleri daha önce Kocaeli ilinde yapiyorduk. Yöneticilerimizin de girisimleri ile artik egitimler Düzce’de yapilmaya baslandi. Egitimlerimiz teorik ve pratik olarak iki asamali oldu. Egitimimiz ambulans sürüs güvenligi egitimi olarak geçiyor. Güvenlik daha ön plana alindi. Teorik egitimlerimizde ambulanslarin hakki ve ambulanslar, kazalar, donanimlar ve bir çok konu hakkinda egitim verildi.

Parkur egitimlerimizde ise gerçek hayatta karsilasabilecegimiz psikolojik baski altinda nasil asilabilecegi hakkinda egitimlerimiz verildi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile