Ameliyatsız, Ağrısız, Acısız Gençleşmek Ve Varis Tedavisi Olmak Mümkün

Ameliyatsız, Ağrısız, Acısız Gençleşmek Ve Varis Tedavisi Olmak Mümkün

Ülkemizde yeni uygulanmaya başlanan cilt gençleştirme teknolojisi Neogen ve tek cihazla, tek seansla varis hastalığına son veren Thermavein teknolojisi tanıtımı İstanbul’da gerçekleşti.

5 DAKİKADA 10 YAŞ GENÇLEŞİN

Yeni Nitrojen Plazma Teknolojisi Neogen, yıllardır estetik operasyonlarla cildini gençleştirmeye çalışan kadınları çok kısa sürede ameliyatsız tedavi ediyor.

Neojen, nitrojen gazını maddenin dördüncü hali olan plazma enerjisine çeviriyor. Cildin doğal yapısını yeniliyor ve onarıyor. Hızlı iyileşme süresiyle eşsiz derin doku yeniden şekillendiriliyor.

Neogen nitrojen plazma teknolojisi herhangi bir açık yara oluşturmadan, önemli bir fizyolojik tepkimeyi uyararak cilt yapısına kontrollü ısı iletiyor. Bu durum düzgün enerji emilimi, istikrarlı cilt tedavisi sağlıyor ve yüksek enerjilerde önemli ölçüde sıkılaşmayı destekliyor. Seans sonrasında estetik operasyonlara eş değer bir başarı elde ediliyor.

TEK CİHAZLA VE TEK SEANSLA VARİSE SON

Bugüne kadar ancak operasyonlarla çözümlenebilen varis hastalığı artık saniyeler içerisinde ağrısız, acısız ve tek seansta yok edilebiliyor.

İnce damarlar, her yaşta insanları etkileyen çok yaygın bir problem. Hava, beslenme, kalıtsal özellikler, hamilelik, genetik ve yaş gibi birtakım nedenlerle ortaya çıkan varis hastalığı, Thermavein teknolojisi ile tek seansla yok edilebiliyor.

Thermavein teknolojisinde, damarların kalıcı şekilde yok edilmesini sağlayan bir mikro akım ısısı ile damar duvarlarını kapayan termokoagülasyon olarak bilinen bir süreç kullanılıyor. Etkili ve ağrısız bir yöntem olan Termokoagülasyon, cildin korunmasıyla termal bir lezyon üreten yüksek frekanslı bir dalgaya bağlı olarak çalışıyor.

Damarları basit bir şekilde ortadan kaldırmayı sağlayan Thermavein teknolojisi, herkes tarafından güvenle kullanılabiliyor. Her cilt tipi için uygulanan bu teknoloji aynı zamanda cilt lekelerini de yok ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile