Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilciliği, Kutlu Doğum'u Kutladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat temsilciliği tarafından "Kutlu Doğum Programı" düzenlendi.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen ve Çolaklı Hacı Saadet Kurt Camisi imamı Mustafa Akbulut'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Genç İstikbal Çocuk Kulübü öğrencileri de hadis okudu.
Manavgat Kasapoğlu Anadolu imam Hatip Lisesi öğrencisi Recep Lütfi Turan tarafından okunan "40| Yaşındasın", şiiri duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.
AGD Manavgat temsilcisi Mehmet Gayretli, Peygambere sevdalı ve izinde giden bir gençlik yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.
Bugün dünyada hızlı şekilde ahlaki bozulma yaşandığını ifade eden Gayretli, "Müslümanlar ne zaman Kur'an'dan uzaklaştı, ne zaman peygamberimizin sünnetinden uzaklaştı, bunlar başımıza geldi. Özellikle gençlerimizin maneviyattan uzaklaştığını görüyoruz. Anadolu Gençlik olarak, Kur'an ve Peygamberimizin izinde giden bir gençlik için çalışıyoruz" dedi.

Programda Türkiye genelinde dernek tarafından liseli öğrenciler arasında yapılan "Siyer-i Nebi Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Program, Sakalı Şerif ziyaretinin ardından sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile