Anadolu Jet'in Ankara-Beyrut Seferleri Basladi

Türk Hava Yollarinin (THY) markasi Anadolu Jet'in Ankara ile Lübnan'in baskenti Beyrut arasindaki seferleri basladi.

Ankara Esenboga Havalimani'ndan Beyrut'taki Uluslararasi Refik Hariri Havalimani'na bugün ilk uçusunu gerçeklestiren Anadolu Jet uçagi, apronda su taki ile karsilandi ve uçagin kapisinda "hos geldin töreni" düzenlendi.

Törene Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Ali Baris Ulusoy, Lübnan'in Ankara Büyükelçisi Gassan Muallim, THY'nin Orta Dogu ve Kibris Bölgesinden Sorumlu Baskan Yardimcisi Mehmet Akay, Anadolu Jet Satis ve Pazarlama Müdürü Ahmet Yildiz ve THY Beyrut Ofisi Müdürü Hasan Hamdan katildi.

THY Beyrut Ofisi Müdürü Hamdan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, THY'nin Lübnan seferlerini 1951'de baslattigini ve bu ülkeyle uçuslarinin 70 yili geride biraktigini söyledi.

Ankara-Beyrut seferlerine de bugün itibariyla basladiklarini dile getiren Hamdan, Esenboga Havalimani ile Refik Hariri Havalimani arasinda persembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 2 direkt uçus gerçeklestireceklerini ifade etti.

Hamdan, böylece Istanbul, Antalya, Mugla'nin Bodrum ve Dalaman ilçeleri, Adana ve Ankara ile Lübnan arasindaki haftalik uçus sayisinin 45'e yükseldigini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile