Anadolu'nun En Büyük Firmalari Listesinde 34. Olan Lezita'ya Ödül

Anadolu'nun En Büyük Firmalari Listesinde 34. Olan Lezita'ya Ödül

Lezita, Anadolu’nun en büyük 500 sirketi arastirmasi listesinde Türkiye genelinde 34’üncü oldu. Denizli’de 2’nci sirada yer alan Lezita, Denizli Sanayiciler ve Is Insanlari Dernegi (DESIAD) tarafindan “Anadolu 500 Yereldeki Yüzümüz” organizasyonu kapsaminda ödüllendirildi.

Denizli Sanayiciler ve Is Insanlari Dernegi (DESIAD), Ekonomist Dergisi tarafindan belirlenen Anadolu’nun en büyük 500 sirketi arasina giren firmalari Anadolu 500 Yereldeki Yüzümüz organizasyonu ile onurlandirdi. Türkiye’nin önde gelen gida sirketlerinden Lezita da törende ödül alan sirketlerden biri oldu. Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Lezita’nin ödülü Denizli Sube Müdürü Kadir Özçelik’e takdim edildi. Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi arastirmasinda Denizli’den 23 sirket yer aldi. Lezita arastirmada tüm sektörlerde Türkiye’de 34’üncü, Denizli’de ise 2’nci sirada yer aldi.

En ekonomik protein kaynaklarindan biri olan piliç etini tüketicilere ulastirmayi kurumsal sosyal sorumlulugu olarak kabul eden Lezita, global bir gida markasi olma vizyonu dogrultusunda müsterilerine yenilikçi ürünler sunuyor. Lezita, çalisanlarindan aldigi güç ve “Hayatin Lezzeti” mottosuyla insanlarin dengeli beslenmesine katkida bulunmaya, ülke ekonomisine ve istihdamina katkida bulunmaya devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile