Anadolu'nun Renkleri Konserine Büyük Ilgi

Anadolu'nun Renkleri Konserine Büyük Ilgi

Antalya Büyüksehir Belediyesi 19 Mayis’a özel ‘Anadolu’nun Renkleri’ konseri düzenledi. Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari Türk Halk Müzigi Gençlik Korosu’nun sahne aldigi konserde hafizalara kazinan ve unutulmayan yöresel türküler seslendirildi.

Antalya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’na bagli Ismail Baha Sürelsan Konservatuvari THM Gençlik Korosu, anlamli bir konsere imza atti. Gençlik Korosu, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’na özel düzenlenen ‘Anadolu’nun Renkleri’ konserinde bilinen türküleri sanatseverlerle bulusturdu.

Dilara Sahin sefliginde gerçeklestirilen konserde, Rumeli, Çukurova, Sivas, Mardin, Izmir, Erzincan, Kars, Antalya, Kütahya, Usak, Erzurum ve Karadeniz yörelerine ait türküler seslendirildi. Anadolu’nun her yerinden eserlere yer verilen konserde ‘Bülbülüm Altin Kafeste’, ‘Mecnun Gibi Dolasirim Yolda’, ‘Güzelligin On Par etmez’, ‘Çekemedim Akça Kizin Göçünü’ gibi hafizalara kazinan türküleri dinleyen davetliler gençleri ayakta alkisladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile