Anadolu'nun Tüm Renkleri Derince'de

Anadolu'nun Tüm Renkleri Derince'de

Derince Gösteri Merkezi’nde düzenlenen halk oyunlari etkinligi Anadolu’nun tüm renklerini bir araya getirdi. Birbirinden güzel gösterilere imza atan Derincespor Halk Oyunlari Toplulugu’nun sahnedeki performansi seyirciler tarafindan ayakta alkislandi.

Derince Belediyesi’nin "Biz Anadoluyuz" etkinlikleri çerçevesinde Derincespor Kulübü ile birlikte düzenledigi halk oyunlari etkinligi sölene sahne oldu. Derincespor bünyesindeki kursiyerlerinden olusan Halk Oyunlari Toplulugu’nun hazirladigi ve Anadolu’nun tüm renklerini sahneye yansittigi etkinlik, Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Gösteri Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Derincespor Kulübü’nun 24 farkli bransta egitim verdigini ifade eden Derincespor Kulübü Baskani Kemal Bayraktar, "Yaklasik bir yildir 19 bin sporcu ile faaliyet gösteren Derincespor ailesi olarak bu topraklarin degeri olan, kültürümüze ve halk oyunlarina sahip çikiyoruz. Tamami kursiyerlerimizden olusan oyuncularimizi simdiden tebrik ediyorum. Biz Anadolu’yuz. Tepeden, tirnaga Anadolu’yuz. Anadolu’nun bagrinda yasayan farkli kültürlerden bir araya gelen hepsinden önemli Derinceliyiz" dedi.

"Her zaman sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetleri destekledik"

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün ise "Biz Anadoluyuz programi bizi biz yapan degerleri ortaya koyan bir program. Basta Kemal Baskanimiza ve Derincesporlu kursiyerlerimize çok tesekkür ediyorum. Yaz dönemi boyunca ilçemizde düzenledigimiz organizasyonlarla sporun ve kültürel etkinliklerin güzelliklerini bir arada yasadik. Farkli kültürlerin, yasam tarzlarinin bir arada oldugu ilçemiz bu noktada adeta bir kültür mozaigini olusturuyor. Bu mozaigi bugün bizlere en güzel sekilde yansitan Derincesporlu kursiyerlerimize bir kez daha gönülden tesekkür ediyorum. Görev yaptigimiz dört buçuk yillik süre içerisinde her zaman sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetleri destekledik. Insallah bundan sonraki süreçte de ayni kararlilikla çalismalarimizi sürdürmeye devam edecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile