Anadolu Oto Galericiler Derneği Melikgazi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Anadolu Oto Galericiler Derneği Melikgazi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Anadolu Oto Galericiler Derneği Başkanı Bilal Atabey ile yönetim kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek , dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

Melikgazi Belediyesi’nin sosyal belediyeciliği, kentsel dönüşümü ve geri dönüşümü başarı ile uygulayan ve meslek edindirme kursları ile bireylere ‘balık yemeği değil, balık tutmayı’ öğreten bir belediye olduğunu belirten Anadolu Oto Galericiler Derneği Başkanı Bilal Atabey, Melikgazi Belediyesi ile ortak eğitim çalışması yapmak istediklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak üretim ve ticaret merkezi olan Bölge şehir Kayseri’de esnaf oda, dernek ve birlikleri ile birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini birçok esnaf sitesi yaparak bu konuya verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Mesleki oda ve dernek çalışmalarını hem önemsiyor hem değer veriyoruz. Çünkü Melikgazi ilçesinin fiziksel gelişimine belediye olarak büyük katkı sağlıyoruz. Ancak ekonomik, üretim ve ticareti gelişmeyen yerler de büyüme ve gelişmemeden tam anlamı ile bahsedilemez. Bu neden ile Esnaf siteleri inşa ettik. Bu neden ile esnaflara yönelik sosyal tesisler yaptık.Anadolu Oto Galericiler Derneği’nin talepleri olan Oto Pazarlama ve Satış elemanı yetiştirilmesine ilişkin meslek kursunu da en yakın zamanda gerçekleştireceğiz.” dedi.

Esnaf birlik ve derneklerin ekonomiye hareketlilik kazandırdığını, ticaret hacmini artırdığını bu manada kentin sosyal ve kültürel yaşamına renk kattıklarını ifade eden Büyükkılıç, ticaretin, yatırımın, ve üretimin artırılarak ekonomik gelişmeyi sağlamak için her türlü hizmet ve yatırıma da hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Oto Galericiler Derneği Başkanı Bilal Atabey, ziyaret anısı olarak Melikgazi Belediye Büyükkılıç’a koleksiyon değeri olan üstü açık 1960 model chevrolet otomobil maketi hediye etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile