ANASIAD'dan Nilüfer'e Destek Sözü

ANASIAD'dan Nilüfer'e Destek Sözü

Anadolu Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (ANASIAD), yogun göçle karsi karsiya olan Nilüfer’de ortaya çikan sorunlara karsi, atilacak adimlarda destek verecegini ifade etti. ANASIAD Yönetim Kurulu Baskani Birkan, kentin menfaatleri dogrultusunda yapilacak her çalismaya destege hazir olduklarinin da altini çizdi.

Anadolu Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (ANASIAD) Genel Merkezi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde göreve seçilen Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarete ANASIAD Yönetim Kurulu Baskani Hakan Birkan, Onursal Baskan Eyüp Kutlucan ve Yönetim Kurulu üyeleri katildi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Sadi Özdemir, ANASIAD heyetine yeni döneme dair hedefleri ve projelerini aktardi. Ilçenin hizla artan nüfusuna da dikkat çeken Özdemir, “Nilüfer hizli bir sekilde göç aliyor. Sehrin dogu yakasinda oturan insanlar egitim ve eglence gibi durumlar için batiyi kullaniyor. Nüfus yogunlugunun buraya kaymasindan dolayi altyapi, yapilasma, tesis gibi konularda acil adimlar atmamiz lazim. Nilüfer’in geleceginin planlanmasi adina sivil toplum kuruluslari ve ilgili meslek odalarinin katildigi bir çalistay hazirlamak istiyoruz. Mevcuttaki ve ierlide ortaya çikabilecek sorunlarin çözümü adina isbirligi yapma düsüncesindeyiz. Bu noktada ANASIAD’in da fikirlerini önemsiyoruz. Sizlerin de bilgi ve tecrübelerinizle bizlere destek olmasini istiyoruz” dedi.

“Amacimiz ülkemizin kalkinmasi”

Sehrin menfaatine olan her konuda destege hazir olduklarini ifade eden ANASIAD Onursal Baskani Eyüp Kutlucan, “Nilüfer son dönemde hizli bir nüfus artisi içerisine girdi. Bizler de bu durumu yakindan takip ediyoruz. ANASIAD, ülkenin her anlamda kalkinmasi adina çalismayi kendine amaç edinmis bir olusumdur. Bu noktada sehirlerimizin de daha yasanilabilir olmasi bizleri yakindan ilgilendiriyor. Nilüfer için yapilacak her çalismaya destek verecegimizi belirtiriz” ifadelerini kullandi.

“Kent menfaatine olan her iste destege haziriz”

Ziyarette konusan ANASIAD Yönetim Kurulu Baskani Hakan Birkan ise, Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’e hayirli olsun dileklerini ileterek yeni görevinde basarilar diledi. Nilüfer’in, Bursa’nin aydinlik yüzü oldugunu belirten Baskan Birkan, kent ve ülke menfaatine olacak her iste isbirligine hazir olduklarinin altini çizdi. Birkan, “Geçmiste oldugu gibi bugün de kentin faydasi dogrultusunda atilacak her adima destege haziriz. Özellikle sanayinin planli gelisimi ve kentsel dönüsüm gibi konularda ANASIAD’in tecrübesinden faydalanilmasini önemli buluyoruz. Kuruldugu günden bu yana üretim ve kalkinmayi kendine hedef edinmis ANASIAD’in, sehrin menfaatlerini de ilk sirada tutmak en temel öncelikleri arasinda yer almaktadir. Nilüfer’in, özellikle son yillarda yogun göç almasindan dolayi ortaya çikan sorunlarini bizler de fark ediyoruz. Bu konuda çözüm yollari arayacak her olusumda da yer alacagimizi belirtiyoruz. ANASIAD olarak, gerek bilgi birikimimizi gerekse tecrübelerimizi sehrin ve halkin kazanci adina her zaman aktarmaya haziriz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile