Angelina icin 'turist' olacak

Adriana Lima, Christina Aguilera, Paris Hilton ve Bruce Willis gibi dünyaca ünlü  isimleri, programında ağırlayan Acun Ilıcalı, Angelina Jolie'yle röportaj yapmak için Paris'e gidiyor. Ilıcalı ve Jolie, aktrisin son filmi 'Turist'in galasında buluşacak


Adriana Lima, Christina Aguilera, Paris Hilton ve Bruce Willis gibi
dünyaca ünlü  isimleri, programında ağırlayan Acun Ilıcalı, Angelina Jolie'yle röportaj yapmak için Paris'e gidiyor. Ilıcalı ve Jolie, aktrisin son filmi 'Turist'in galasında buluşacak

'YETENEK Sizsiniz Türkiye' ve 'Yok Böyle Dans' gibi reyting rekoru kıran yarışmaların yapımcısı Acun Ilıcalı, Paris yolcusu... Başrollerinde Angelina Jolie ve Johnny Depp'in oynadığı 'The Tourist' (Turist) adlı filmin galasına eşi Zeynep Ilıcalı'yla katılacak olan ünlü yapımcı, güzel aktrisle özel bir söyleşi gerçekleştirecek.
Ilıcalı çiftine, filmin Türkiye dağıtımcısı Pinema Film'in sahibi Pamir Demirtaş da eşlik edecek. 3 Aralık'ta galası yapılacak olan film, 10 Aralık 2010'da Türkiye'de vizyona girecek.
Acun Ilıcalı, Victoria's Secret top modelleri Alessandra Ambrosio ile Adriana Lima, ABD'li popçu Christina Aguilera, '50 Cent' adıyla bilinen rapçi Curtis James Jackson III, dünyanın en ünlü sosyetiklerinden Paris Hilton, Hollywood'un usta aktörü Bruce Willis ve eşi Emma Heming gibi isimleri 'Var mısın Yok musun' adlı programında yarıştırarak Türk televizyon tarihinde ilkleri gerçekleştirmişti.

Sevgilisi istemeyince Depp duşa giremedi
FİLMİN konusu özetle şöyle: Kırılan kalbinin acısını dindirmek için İtalya'ya giden ABD'li turist, Frank'ın (Johny Depp) yoluna Elise (Angelina Jolie) adlı gizemli bir kadının çıkmasıyla işler değişir. Fragmanda, ikilinin 'öpüşme sahnesi' dikkati çekiyor. Depp'in, Jolie'yle bir duş sahnesi olduğu; ancak ünlü aktörün, kız arkadaşı Vanessa Paradis'in isteği üzerine 'duşa girmediği' iddia edilmişti.

MAGAZİN SERVİSİ
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile