Ankara Bosaldi, Kalanlar Piknik Alanlarina Kaçti

Ankara Bosaldi, Kalanlar Piknik Alanlarina Kaçti

Kurban Bayrami tatilini Ankara’da geçiren vatandaslar, temiz hava almak ve piknik yapmak için mesire alanlarina akin etti.

9 günlük Kurban Bayrami’nda temiz hava almak ve ailesiyle piknik yapmak isteyen baskentliler tatil boyunca mesire alanlarina akin etti. Vatandaslarin piknik yapmak için tercih ettigi noktalardan birisi olan Mavi Göl mesire alaninda ise bayram yogunlugu yasaniyor. Öte yandan 18 Haziran Dünya Uluslararasi Piknik Günü’nü de firsat bilen vatandaslar, mesire alanlarinda eglenceli vakit geçirdi.

Aileler çocuklariyla birlikte balik tuttu

Bayramda kesilen kurbanlarin etlerini mangalda degerlendirmek isteyen vatandaslar Mavi Göl’e gelerek hem mavinin hem de yesilin içerisinde pikniklerini yaparak renkli görüntüler olusturdular. Bazi aileler ise çocuklariyla birlikte Mavi Göl’de balik tuttugu renkli anlar da dron havadan görüntülendi.

“Denizimiz yok ama Ankara’da gölümüz var”

Ailesiyle birlikte Mavi Göl’e piknik yapmaya gelen Melek Aytürk Gülkokar, IHA muhabirine, “Piknik keyfi güzel. Açik hava ve gölümüz var. Denizimiz yok ama Ankara’da gölümüz var. Güzel geçiyor ve bayramda da buradayiz. Kayinvalidem ve çocuklarim ile geldim. Egleniyoruz çok sükür” ifadesini kullandi.

“Kafamizi dagitalim diye geldik”

Yasin Günes ise “Kurbanimizi kestik. Abimle göl kenarina geldik. Mangalimizi, piknigimizi yapalim ve kafamizi dagitalim diye geldik” dedi.

Ankara’nin Mamak ilçesinde bulunan Mavi Göl toplamda 2 bin 120 dönümlük bir arazi içerisinde bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile