Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Siteler'de ana caddeye ve Samsun Yolu'na bakan binaların cephelerinin belediye bütçesinden karşılanarak değiştirileceğini bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Melih Gökçek, ''Her ilçede halka iftar'' programları kapsamında, Altındağ ilçesinde 6 bin 500 kişiyle oruç açtı.

Melih Gökçek, iftar sonrası Altındağlılara birkaç müjde vererek, Karapürçek'ten Siteler'e teleferik seferi başlatacaklarını bildirdi. Gökçek, ''Dün ve evvelsi gün iki ihale yaptık. İki safhalı bu ihalenin birinci safhası dün bitti. İhaleyi kazanan İki firma 20 Eylül'de yarışacaklar, sonuç kesinleştikten sonra teleferiğin yapımı başlayacak ve seçimlerden önce tamamlanacak'' dedi.

Kentsel dönüşüm projeleri ve kentin tarihi ve turistlik yerlerindeki düzenlemelere ilişkin bilgi veren Gökçek, Kuzey Ankara'da kentsel dönüşüm projesi ikinci etabı çalışmalarına yıl sonu itibarıyla başlayacaklarını bildirdi.

Gökçek, Siteler'de ana caddeye ve Samsun Yolu'na bakan binaların cephelerinin belediye bütçesinden karşılanarak değiştirileceğini anlattı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de Gökçek'e Altındağlıları bir araya getirdiği için şükranlarını sundu.

Muhabir: Fevzi Çakır

Yayıncı: Eda Ay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile