Ankara Büyüksehir Belediyesi'nden Kitap Kampanyasi Ile Okullara Destek

Ankara Büyüksehir Belediyesi'nden Kitap Kampanyasi Ile Okullara Destek

Ankara Büyüksehir Belediyesi, “Yeni Kitaplar Yeni Ufuklar” adli kampanya kapsaminda 24 okula ücretsiz 3 bin 839 kitap dagitti.

Egitime desteklerini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, “Yeni Kitaplar Yeni Ufuklar” adli kitap kampanyasi baslatti. Baskentli ögrencilerin diledikleri kadar kitap okumalari için harekete geçen Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi ekipleri, ilçe ilçe gezerek yeni ya da az kullanilmis masal ve çocuk kitaplari ile klasik kitaplari yas gruplarina göre siniflandirarak merkez ve kirsal ilçelerdeki talep eden okullara dagitti.

Kampanya kapsaminda Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi Çocuk Hizmetleri Sube Müdürlügü tarafindan Baskent’in toplam 12 merkez ve kirsal ilçesinde bulunan 11 ilkokul, 2 ortaokul ve 11 lise olmak üzere toplam 24 okula ücretsiz 3 bin 839 kitap dagitildi.

Milli Egitim Müdürlükleri ve okul müdürleri ile yapilan görüsmeler dogrultusunda ögrencilerin kitap okuma aliskanliklarini artirmayi ve okul kütüphanelerini zenginlestirmeyi amaçlayan Büyüksehir Belediyesi, gelen talepleri degerlendirmeye devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile