Ankara Büyüksehir Belediyesince Canli Yayinlanan Ihale Sayisi 1595 Oldu

Ankara Büyüksehir Belediyesince Canli Yayinlanan Ihale Sayisi 1595 Oldu

Ankara Büyüksehir Belediyesince (ABB), 26 aydir sürdürülen canli ihale yayinlarinin sayisi 1595'e ulasti.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Belediye Baskani Mansur Yavas'in seffaf yönetim ilkesiyle hayata geçirdigi canli ihale yayinlari, vatandaslar ve firmalar tarafindan takip edilmeye devam ediyor.

ABB TV, YouTube, sosyal medya ve Büyüksehir Belediyesi hizmet binasindaki ekranlardan canli yayinlanan ihale sayisi, 8 Mayis 2019'dan bu yana 1595'e ulasti.

- "Teknik destek vermeye haziriz"

Açiklamada, bir gazetedeki demecine yer verilen Yavas, insan odakli sosyal belediyecilik anlayisinin canli yayinlanan ihaleler sayesinde gelistigini belirterek, su degerlendirmelerde bulundu:

"Sayin Cumhurbaskaninin, belediyelerin ihaleleri canli yayinlama konusundaki söylemlerini geç kalinmis ama olumlu buluyorum. Canli yayinlara geçme konusunda eksiklikleri olan belediyeler varsa, bu konudaki en tecrübeli belediye olarak teknik destek vermeye haziriz. Bu seffaf yönetim anlayisinin ülkemiz geneline yayilmasi bizi sadece mutlu eder. Tabii ki bunun öncülügünü Ankara Büyüksehir Belediyesi olarak bizim yapmamiz da ayri bir gurur kaynagi olarak tarihteki yerini alacak."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile