Ankara Büyüksehir Belediyesinden Toplu Sünnet Söleni'

Ankara Büyüksehir Belediyesinden Toplu Sünnet Söleni'

Ankara Büyüksehir Belediyesi her yil geleneksel olarak düzenledigi “Toplu Sünnet Söleni” için hazirliklarini tamamladi. Ücretsiz olarak uzman hekimlerce sünnet edilen çocuklar, 27 Agustos Cumartesi günü Altinpark’ta 18.00-21.00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek sölende aileleri ile gönüllerince eglenecek.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, geleneksel hale getirdigi “Toplu Sünnet Söleni” için hazirliklarini tamamladi. Uzman hekimler tarafindan ücretsiz olarak sünnet edilen bin çocuk Altinpark’ta 27 Agustos Cumartesi günü 18.00-21.00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek sölende aileleri ile gönüllerince eglenecek. Sölen alanina ulasim, servis araçlariyla saglanacak ve program öncesi çocuklara sünnet kiyafeti ile sürpriz hediyeler de Büyüksehir Belediyesi tarafindan verilecek.

Toplu Sünnet Söleni için geri sayim basladi

Sosyal Belediyecilik anlayisiyla sürdürülen çalismalar kapmasinda 6-12 yas arasi sünnet edilen 1000 çocuk için düzenlenecek Toplu Sünnet Söleni’ne geri sayim basladi.

Cumartesi günü 18.00-21.00 saatleri arasinda Altinpark’ta gerçeklestirilecek programa katilmak isteyen aileler, Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi tarafindan belirlenen noktalardan servis araçlariyla ücretsiz olarak sölen alanina getirilecek. 27 Agustos Cumartesi günü Altinpark’ta düzenlenecek program öncesi çocuklar ABB tarafindan hediye edilen kiyafetleri giyecek ve aileleriyle birlikte aksam yemegi yiyecek. Hazirlanan sölen alaninda; Ankara Kent Orkestrasi, Hacivat ve Karagöz ile birbirinden renkli, eglenceli gösterilerle çocuklar doyasiya eglenecek. ABB, Toplu Sünnet Söleni’ne katilan çocuklarin heyecanini sürpriz hediyelerle zirveye çikaracak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile